top left image
top right image
bottom left image
bottom right image
Kaunis iho
PERUSIHONPUHDISTUS

Koko ihonhoidon perusta on puhdas iho, josta on poistettu komedot, talipaukamat ja miliumit. Puhdas iho on huomattavasti vastaanottavampi jatkokäsittelyille ja tehoaineille.
Ella Bache
ELLA BACHE ERIKOISHOIDOT

Ikääntymisen merkkien korjaamiseen ja ennalta ehkäisyyn
SOIN BILLE DE VEUNESSE NUORUUSELIKSIIRI, joka sisältää valkoisen lootuksen Eauligo-nestettä ja Mg Relax yhdistettä, jotka uudistavat ihoa. 3B-suoja suojaa vapailta radikaaleilta ja UVA-säteiden vaikutukselta suojaten solujen DNA:ta.

Aikuiselle iholle, jossa on syviä ryppyjä, väsymistä, veltostumista ja sameutta
SOIN D’ETERNITE. Aktiiviaineet: myrttiuute, collaxyl, sepilift tm tehoaine, chronodyn-levä, hyaluronihapon mikro-osat, oliiviöljyn aktiivinen aineosa.

Viuhkasivellinhoito
BIODROGAN MEDIC SKIN HOITO

Äärimmäisen herkälle allergiselle iholle. Tuotteet eivät sisällä hajusteita tai aromaattisia raaka-aineita, väriaineita, säilöntäaineita tai emulgointiaineita.HELEN PIETRULLA HOIDOT täyteläisyyttä vaativalle iholleBabor
BABOR ERIKOISHOIDOT

VITA BALANCE hoito: Kosteusköyhän kuivan ihon hoito. Deep moist complex -yhdiste (käsittää kaksi eri hyaluronihappoa). Korjaa nopeasti kuivan pinnan ja varastoi kosteutta suuripiin kerroksiin.

CALMING SENSITIVE hoito: Herkän ärtyneen ihon hoito. Anti irritation complex -yhdiste. Rauhoitaa välittömästi, vähentää allergisia reaktioita ja vahvistaa ihoa.

ADVANCED BIOGEN hoito: Elottoman, väsyneen ja stressaantuneen ihon hoito. Biogen repair complex II (sisältää retinolia). Edistää ihosolujen uusiutumista, aktivoi aineenvaihduntaa ja korjaa vahingoittuneita soluja.

PERFECT COMBINATION hoito: Erityisesti sekaiholle. Refinig-complex (koostuu sebucon tehoaineyhdisteestä, bambujauheesta ja hamanelikseistä). Ihon tasapaino palautuu, talineritys ja ihohuokosten koko normalisoituu.

HSR SKIN REFINER hoito: Ikääntyneen, veltostuneen, rypistyneen ihon hoito. HSR lifiing integral yhdiste. Iho kiinteytyy, siliää ja ryhdistyy.

DERMA DEFINER hoito: Kaiken ikäisten UV-säteilyn, stressin tai hormonaalisten muutosten sekä iän rasittamat ihot (rypyt, arvet, värimuutokset ja laajentuneet huokoset). Päätavoite ihon uudistuminen joka saavutetaan kuoriutumisprosessilla ja solujen uusiutumisella. Vaikuttavat aineet mesiangervouute, glykolihappo ja perfektion peptid P3.

Babor
BABORGANIC hoito: Edustaa Alppien puhtautta ja alkuperäisyyttä, ilman synteettisiä väriaineita, hajusteita, eläinpohjaisia raaka-aineita, parafiineja ja geneettisesti muunnettuja raaka-aineita.


BaborLAITEHOIDOT


Babor
DITELLE 900 HOIDOT
Käsittää kolmitaajuusultraäänen (ainoana koko maailmassa) ja erilaisia sähkövirtoja kuten tns, didy, interferenssivirta ja kosmetologille tärkeät stimulaatovirrat: RUS, MS, TNS, HIGH VOLTAGE

Lisätietoja valmistajan sivuilta
Ditelle


- Kolmitaajuusultraääni
Lisää uusien solujen tuotantoa, lisää aineenvaihduntaa ja verenkiertoa, Poistaa kuona-aineita (imusolmukkeiden avaus korvien läheltä), sekä vaalentaa couperosaa ja maksaläiskiä. Vaikuttavat aineet voidaan imeyttää syvälle ihoon.

- Yhdistelmähoito ultraääni + TNS
Voimakkaasti ihoa kiinteyttävä. Ryhdistää, ”oikea pinnan kaunistaja”. On tehokas leuanaluskuonalle.

- Palloelektrodihoito
Voimakas RUS-virta muokkaa kasvojen lihaksia täyteläisimmiksi, kohottaa kasvoja.

- Silmänympäryshoidot HIGH VOLTARE kaksoisvirralla
Polariteetti +, poistaa turvotusta ja silmäpusseja
polariteetti +, tehokas myös katkenneisiin verisuoniin ja tulehduksiin (antibakteerinen vaikutus)
Polariteetti -, tuodaan kosteutta silmien ympärille ja silotetaan ryppyjäBabor
LED DIODI LASERHOIDOT
Laser vaikuttaa tulehdusta rauhoittavasti ja puhdistavasti (akne), aktivoi kollageenin muodostusta (arvet, rypyt), sekä vaalentaa maksaläiskiä.
Rauhoittaa ja vaalentaa myös couperosaihoa ja supistaa kapillaareja.DERMA-TECH MIKROHIONTA
Alumiinioksidikiteellä tehtävä ihon hellävarainen, mutta tehokas hionta kokonaisvaltaisen pintasolujen uusiutumisen helpottamiseksi.